2 WC's vervangen en een fonteintje

Wij willen 2 wandclosets vervangen en een fonteintje. De eerste wc is in het toilet, deze hangt te hoog en moet daarom worden vervangen. Jammer want het ziet er nu perfect uit. Helaas betekent dit ook dat er een nieuw inbouwreservoir moet komen ter vervanging van het bestaande. Het geheel moet heel netjes afgewerkt worden met 60x30 wandtegels. (totaal ca. 1, 4m2 tegelen) De fontein en de kraan wordt vervangen door een nieuw met vrijwel dezelfde maat. Belangrijk. De creme witte tegel wand en de vloertegels worden NIET vervangen. Netjes afbreken en daarna zorgvuldig (af)werken is dus heel belangrijk. Voor foto’s zie nummer 1 t/m3.

Boven in de badkamer moet ook het hangend toilet worden vervangen. Het nieuw komt op dezelfde hoogte als hij nu hangt. Hier moet dus het oude worden verwijderd en vervangen door het nieuwe. De bedieningsplaats en de achterwand blijven hetzelfde en worden niet vervangen. Netjes het bestaand toilet verwijderen en daarna zorgvuldig (af)werken is dus heel belangrijk. Voor foto’s zie nummer 4.

Voor de te gebruiken materialen zie: de pdf van de offerte. De tegels zijn de Villeroy en Boch Tegel New Tradition 30x60 A6St.2394/Ml9L Nero.

Uitvoering eind november tot half december.

Vakmannen die ingelogd zijn kunnen bijlagen volledig zien


Geen reacties Reageer op deze opdracht Geen prijsindicaties

Ook gratis offertes en reacties ontvangen? Plaats vrijblijvend je opdracht

  • Snel reactie!
  • Vakmannen in je buurt
  • Beoordeel het uitgevoerde werk

Reacties van vakmannen


Wil je ook reageren? log in of registreer als vakman

Gelijkaardige opdrachten

Bekijk opdrachten in de rubriek Badkamer en toilet of bekijk alle opdrachten

Wil jij ook offertes en reacties van vakmannen krijgen voor je opdracht?

Plaats een opdracht

Plaats een opdracht